Over Healthy Prepper

 

Ahmad Kholmi en Chanoah Jap-Ngie eigenaren Healthy Prepper

Met Healthy Prepper willen wij onze passie voor gezond en lekker eten delen met onze klanten. Door de jaren heen hebben wij gemerkt dat de combinatie, gezond en lekker eten,  goed haalbaar is. Toch is het voor veel mensen moeilijk om dat elke dag te realiseren, ze vallen terug in snel en makkelijk. De weg naar fastfood is dan de kortste.

Wij hopen je met onze vers gekookte- en van pure ingrediënten, bereide maaltijden tot een meer permanente verbetering van je leefstijl te kunnen brengen. Waarbij jij niet hoeft na te denken over wat je moet eten, welke ingrediënten je daarvoor moet aanschaffen en waar je de tijd vandaan moet halen om deze gezonde maaltijd te bereiden. Bovendien zorgen wij ervoor dat je maaltijd is aangepast aan jouw doelstelling, dus verschillende maaltijden voor aankomen/bulken, afvallen of droogtrainen.  Daarom hebben wij de macronutriënten al voor je uitgerekend en staan deze op al onze maaltijden vermeld, zodat je precies weet wat je binnen krijgt. 

 

  Benieuwd naar de oprichters? Lees hieronder het verhaal van Ahmad Kholmi en Chanoah Jap-Ngie

  Ahmad Kholmi - Healthy Prepper

   

  Ahmad Kholmi 

  Mijn naam is Ahmad, ik heb mijn bachelor degree IBMS aan de Hogeschool Utrecht. Uit mijn studiekeuze blijkt dat ik geïnteresseerd ben in de verkoop, maar ik dacht: ‘Wat nou als ik dit kan combineren met iets wat voor mij ook erg belangrijk is?’. Namelijk gezond eten.

  Van jongs af aan stond ik al in de keuken en hielp ik bij het bereiden van diverse maaltijden, ik ben ervan overtuigd dat hierdoor mijn passie voor eten is ontstaan. Naast gezond eten, is lichaamsbeweging voor mij ook van belang. Ik ben namelijk begonnen met fitnessen om af te vallen, ik kan je gerust vertellen dat ik meer dan 105 kg woog.

  Hier wilde ik verandering in brengen, waardoor ik de deuren van de gym ben binnengestapt. Pas nadat ik enige tijd bezig was met trainen, merkte ik dat een fitness workout niet alles is, juist de combinatie van gezond eten en de juiste workout is ‘key’. Uit ervaring kan ik vertellen dat dit mijn lichaam, zowel van binnen als van buiten, heeft veranderd. Ik heb meer energie en ik voel me goed in mijn eigen lichaam.

  Genoeg over mij, wat zijn jouw fitnessdoelen? Hoe praktisch zou het zijn als je geholpen wordt bij het behalen van deze fitnessdoelen? En dit vooral ook niet allemaal zelf hoeft uit te pluizen? Graag wil ik jou helpen door mijn kennis hierover met je te delen en je te helpen bij het behalen van deze fitnessdoelen.

   

     

    Chanoah Jap-Ngie - Healthy Prepper

    Chanoah Jap-Ngie 

    Mijn naam is Chanoah, een 25-jarige Sportkundige. Als sportkundige haal je met enthousiasme het beste uit mensen op het gebied van sport, bewegen en voeding. Naast mijn studie heb ik een passie voor fitness, koken en gezonde voeding. Ik ben dan ook regelmatig in de sportschool te vinden. Verder ben ik werkzaam als personal trainer en als kok in een bistro.

    Al enige tijd zocht ik naar een mogelijkheid waarin ik mijn passie voor fitness, gezonde voeding en koken goed kon combineren. Dat is gelukt. Samen met Ahmad heb ik een combinatie gevonden van mijn werk als kok, mijn kennis over gezonde voeding en mijn ervaringen met fitness. Namelijk de oprichting van een eigen bedrijf, Healthy Prepper. Wat wij daarmee willen bereiken is het op effectieve wijze ondersteunen van mensen op het gebied van voeding en gezondheid en hen te ondersteunen bij het behalen van hun sportdoelen. Ik ben er van overtuigd dat dit ons gaat lukken!