FAQ - Bezorgen

Waar bezorgt Healthy Prepper?

Healthy Prepper bezorgt door heel Nederland.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden door ons ingepakt in hoogwaardig isolatiemateriaal, in combinatie met de juiste koelelementen wordt op deze manier een mobiele vriezer gecreëerd. De maaltijden blijven op deze manier ingevroren gedurende het bezorgproces.

Binnen welke termijn kan ik mijn pakket verwachten?

Bestellingen bij Healthy Prepper worden binnen 1 - 3 werkdagen geleverd. U ontvangt een Track and Trace code zodra uw bestelling is doorgegeven aan de bezorgdienst of ontvangt een whatsapp bericht over de bezorging van uw bestelling.

Wat kost het bezorgen van mijn bestelling?

De kosten voor een standaard levering bedraagt 5,95 euro inclusief btw. 

Kan ik een bestelling ook afhalen?

Uw bestelling is op afspraak ook af te halen. Neem hiervoor altijd eerst even contact met ons op!

Ik ben niet thuis voor de bezorging, wat nu?

Het is noodzakelijk dat er iemand aanwezig is wanneer de bezorger bij u langskomt. Bent u toch niet in staat om de bestelling aan te nemen? Geef dan zo goed mogelijk aan bij welke buren/op welke locatie de bezorger uw bestelling mag achterlaten. In de mail die u ontvangt met een Track and Trace code vindt u de optie om dit aan te geven. Wanneer u een wijziging aanbrengt staan wij niet garant voor de staat van de maaltijden en is een restitutie niet mogelijk.

Wat als een bezorging vertraging oploopt?

Mocht uw pakket vertraagd zijn, maakt u zich geen zorgen! De maaltijden blijven in het isolatiemateriaal goed gekoeld. Bij ontvangst dienen de maaltijden direct ingevroren of gekoeld bewaard te worden. Duurt het toch langer of heeft u de maaltijden ontdooid ontvangen? Neem dan zo snel mogelijk na ontvangst contact op met onze klantenservice. 

Ik wil graag een grote/bijzondere bestelling plaatsen buiten het bezorggebied van Healthy Prepper, is dit mogelijk?

Valt uw woonplaats buiten onze bezorgregio en heeft u een grote bestelling of juist een leuk evenement? Neem dan contact met ons op.