FAQ - Algemeen

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bij Healthy Prepper is het mogelijk om zelf uw maaltijdpakketten samen te stellen of kunt u kiezen uit een van de samengestelde pakketten. Voeg de gewenste maaltijden toe aan uw winkelwagen, let op de minimale orderwaarde bedraagt €25 euro. Klik vervolgens op bestelling afronden om uw gegevens in te vullen, af te rekenen en de bestelling te plaatsen.

Hoe zit het met de houdbaarheid van de maaltijden?

Na ontvangst van de ingevroren maaltijden kunnen deze tot 3 maanden bewaard worden in de vriezer op -18 graden en 3 dagen in de koelkast op 4 graden. De exacte THT datum van elke maaltijd staat vermeld op het etiket.

Hoe kan ik de maaltijden het best bewaren en bereiden?

Bij uw bestelling zit een uitgebreide handleiding met tips voor het opwarmen en bewaren van de maaltijden.

Hieronder vind u een kort overzicht van de verschillende manieren om onze maaltijden op te warmen:

  • Magnetron 800 Watt – Ingevroren 7-8 min. | Ontdooid 3-4 min.
  • Pan – Op middelhoog vuur verwarmen (Aanrader!)
  • Oven – Pas op: het bakje kan verwarmd worden op maximaal 120 graden, boven- en onderwarmte. Echter, wij adviseren om de maaltijd in een bord of ovenschaal op te warmen.

Hieronder vind u een kort overzicht van de verschillende manieren om onze maaltijden op te bewaren:

  • Maaltijden die u binnen 2 dagen consumeert in de koeling.
  • Maaltijden die u langer da 2 dagen bewaard in de vriezer; Plaats de maaltijden 1 dag voor consumptie wel over naar de koeling voor het beste resultaat.

Hoe zit het met de garantieprocedure?

Healthy Prepper staat in voor de kwaliteit van haar maaltijden. Dit betekent dat de kwaliteit conform de redelijke verwachting is. Wanneer u een bestelling ontvangt waarbij dit niet het geval is, zorgt Healthy Prepper zo snel mogelijk voor een passende oplossing. Neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere afhandeling. Vermeld hierbij uw bestelnummer en voeg eventueel foto’s toe die van toepassing zijn op uw klacht.

Hoe zit het met het herroepingsrecht?

De normale wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen bedenktijd is niet van toepassing op bestelling bij Healthy Prepper, omdat het hier gaat om producten met een beperkte houdbaarheid.

Hoe vers zijn de maaltijden?

De maaltijden van Healthy Prepper worden bereid met dagverse producten. De maaltijden worden wel teruggekoeld en uiteindelijk bevroren verzonden.

Wat voor vlees wordt er gebruikt?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit kip en beef. Alle vleesproducten die wij gebruiken hebben een halal keurmerk.