Veelgestelde vragen

Algemeen:

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Bij Healthy Prepper is het mogelijk om zelf uw maaltijdpakketten samen te stellen of kunt u kiezen uit een van de samengestelde pakketten. Voeg de gewenste maaltijden toe aan uw winkelwagen, let op de minimale orderwaarde bedraagt €25 euro. Klik vervolgens op bestelling afronden om uw gegevens in te vullen, af te rekenen en de bestelling te plaatsen.

Hoe zit het met de houdbaarheid van de maaltijden?

Na ontvangst van de ingevroren maaltijden kunnen deze tot 3 maanden bewaard worden in de vriezer op -18 graden en 3 dagen in de koelkast op 4 graden. De exacte THT datum van elke maaltijd staat vermeld op het etiket.

Hoe kan ik de maaltijden het best bewaren en bereiden?

Bij uw bestelling zit een uitgebreide handleiding met tips voor het opwarmen en bewaren van de maaltijden.

Hieronder vind u een kort overzicht van de verschillende manieren om onze maaltijden op te warmen:

  • Magnetron 800 Watt – Ingevroren 7-8 min. | Ontdooid 3-4 min.
  • Pan – Op middelhoog vuur verwarmen (Aanrader!)
  • Oven – Pas op: het bakje kan verwarmd worden op maximaal 120 graden, boven- en onderwarmte. Echter, wij adviseren om de maaltijd in een bord of ovenschaal op te warmen.

Hieronder vind u een kort overzicht van de verschillende manieren om onze maaltijden op te bewaren:

  • Maaltijden die u binnen 2 dagen consumeert in de koeling.
  • Maaltijden die u langer da 2 dagen bewaard in de vriezer; Plaats de maaltijden 1 dag voor consumptie wel over naar de koeling voor het beste resultaat.

Hoe zit het met de garantieprocedure?

Healthy Prepper staat in voor de kwaliteit van haar maaltijden. Dit betekent dat de kwaliteit conform de redelijke verwachting is. Wanneer u een bestelling ontvangt waarbij dit niet het geval is, zorgt Healthy Prepper zo snel mogelijk voor een passende oplossing. Neem dan contact op met onze klantenservice voor verdere afhandeling. Vermeld hierbij uw bestelnummer en voeg eventueel foto’s toe die van toepassing zijn op uw klacht.

Hoe zit het met het herroepingsrecht?

De normale wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen bedenktijd is niet van toepassing op bestelling bij Healthy Prepper, omdat het hier gaat om producten met een beperkte houdbaarheid.

Hoe vers zijn de maaltijden?

De maaltijden van Healthy Prepper worden bereid met dagverse producten. De maaltijden worden wel teruggekoeld en uiteindelijk bevroren verzonden.

Wat voor vlees wordt er gebruikt?

Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige kwaliteit kip en beef. Alle vleesproducten die wij gebruiken hebben een halal keurmerk.

Bestellen:

Ik heb allergie(ën), kan ik toch bestellen?

Alle bekende allergenen staan vermeld op de maaltijden. Heeft u allergie(ën) en wilt u graag geholpen worden met het selecteren van de juiste maaltijden? Neem dan contact met ons op!

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen

Indien u geen bevestigingsmail heeft ontvangen in uw mailbox of spam, neem dan altijd even contact met ons op. Wij kunnen achterhalen of de bestelling goed is doorgekomen.

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?

Heeft u een bestelling geplaatst en wilt u deze toch annuleren? Dat kan zolang uw bestelling nog niet is meegegeven aan de bezorgdienst, neem zo snel mogelijk contact met ons op en vermeld uw bestelnummer. Omdat Healthy Prepper met producten werkt die gekoeld geleverd worden en een beperkte houdbaarheid hebben, kunnen verzonden bestellingen niet meer geannuleerd worden.

Bezorgen:

Waar bezorgd Healthy Prepper?

Healthy Prepper bezorgd door heel Nederland.

Hoe werkt de bezorging?

De maaltijden worden door ons ingepakt in hoogwaardig isolatiemateriaal, in combinatie met de juiste koelelementen wordt op deze manier een mobiele vriezer gecreëerd. De maaltijden blijven op deze manier ingevroren gedurende het bezorgproces.

Binnen welke termijn kan ik mijn pakket verwachten?

Bestellingen bij Healthy Prepper worden binnen 1 - 3 werkdagen geleverd. U ontvangt een Track and Trace code zodra uw bestelling is doorgegeven aan de bezorgdienst of ontvangt een whatsapp bericht over de bezorging van uw bestelling.

Kan ik een bestelling ook afhalen?

Uw bestelling is op afspraak ook af te halen. Neem hiervoor altijd eerst even contact met ons op!

Ik ben niet thuis voor de bezorging, wat nu?

Het is belangrijk dat u thuis bent wanneer de bezorger bij u langskomt. Bent u toch niet in staat om de bestelling aan te nemen? Geef dan zo goed mogelijk aan bij welke buren/op welke locatie de bezorger uw bestelling mag achterlaten. In de mail die u ontvangt met een Track and Trace code vindt u de optie om dit aan te geven.

Wat als een bezorging vertraging oploopt?

Mocht uw pakket vertraagd zijn, maakt u zich geen zorgen! De maaltijden blijven in het isolatiemateriaal goed gekoeld. Duurt het toch langer of heeft u de maaltijden ontdooid ontvangen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Ik wil graag een grote/bijzondere bestelling plaatsen buiten het bezorggebied van Healthy Prepper, is dit mogelijk?

Valt uw woonplaats buiten onze bezorgregio en heeft u een grote bestelling of juist een leuk evenement? Neem dan contact met ons op.